Römork!Bangkok, Tayland!FXEXPOASIA2024 Ziyafet!Perdeyi aç!

要懂汇圈网 60 0
要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

Römork!Bangkok, Tayland!FXEXPOASIA2024 Ziyafet!Perdeyi aç!

16 Eylül 2024'te Shengtailan Bangkok Kongre Merkezi düştü!Eylül ayında IFXEXPO Bangkok sergisine hazırlanmak için büyük brokerler hazırlık aşamasında!

Römork!Bangkok, Tayland!FXEXPOASIA2024 Ziyafet!Perdeyi aç!-第1张图片-要懂汇圈网

Römork!Bangkok, Tayland!FXEXPOASIA2024 Ziyafet!Perdeyi aç!-第2张图片-要懂汇圈网

"IFXEXPO, çevrimiçi ticaret endüstrisinin en büyük etkinlik serisidir. Güçlü bir olasılık gösteren dünyanın en iyi fintech markaları ve benzeyen profesyoneller için bir köprü kurdu. Küresel standartlara dönüştü ve herkese bir iletişim sağladı ve değiştirdi. Fikirler ve geliştirme işi.

Römork!Bangkok, Tayland!FXEXPOASIA2024 Ziyafet!Perdeyi aç!-第3张图片-要懂汇圈网

Römork!Bangkok, Tayland!FXEXPOASIA2024 Ziyafet!Perdeyi aç!-第4张图片-要懂汇圈网

Römork!Bangkok, Tayland!FXEXPOASIA2024 Ziyafet!Perdeyi aç!-第5张图片-要懂汇圈网

2024 Asya IFX Expo, dünyanın en iyi markalarından binlerce C seviyesi yöneticisinin yanı sıra yüzlerce Fintech yenilikçisi ve bağlı ajansını bir araya getirecek!Komisyoncular, yan kuruluşlar ve IB, ödeme hizmeti sağlayıcıları, likidite sağlayıcıları ve fintech şirketleri gibi gelişmekte olan teknolojiyi kapsamak!

Toplan!Yeni stratejik ortaklar görmeyi dört gözle bekliyorum!

Römork!Bangkok, Tayland!FXEXPOASIA2024 Ziyafet!Perdeyi aç!-第6张图片-要懂汇圈网

Dedektif IFXEXPO Tayland'ın Bangkok etkinlik sahnesine gidecek!

Menkul Kıymetler firmasının özüne gidin, kilit departmanlarla ayrıntılı bir diyalog kurun ve yerleşim sistemleri, risk kontrol yönetimi mekanizmaları, müşteri hizmeti kalitesi ve finansal ürün türleri sürecini kapsamlı bir şekilde anlayın.

İş modelinin kapsamlı bir analizini yapacağız ve her bir operasyon bağlantısının düzenleyici gereksinimleri karşıladığını doğrulayacağız!

Römork!Bangkok, Tayland!FXEXPOASIA2024 Ziyafet!Perdeyi aç!-第7张图片-要懂汇圈网

Ayrıca şirketin iç kontrolünü, bilgi açıklamasını, işlem çeşitliliğini, gider yapısını ve yatırımcı koruma önlemlerini anlayacağız ve en son ve en kapsamlı endüstri bilgilerini yatırımcılara getireceğiz!

Römork!Bangkok, Tayland!FXEXPOASIA2024 Ziyafet!Perdeyi aç!-第8张图片-要懂汇圈网

Römork!Bangkok, Tayland!FXEXPOASIA2024 Ziyafet!Perdeyi aç!-第9张图片-要懂汇圈网

IFXEXPO Expo Resmi Web Sitesi

【Https://asia2024.ifxexpo.com/】】

koordinat:

CentralWorldonthe22ndfloor999/99Rama1road,

Pathumwanbangkok10330, Tayland

Dikkatinizin hangi yönü olursa olsun, dedektif her yatırımcının danışmanlığını ciddiye alacaktır!Yatırımcıları, özel mesajlar veya arka planda QQ aracılığıyla dedektifle iletişime geçmeleri için hoş geldiniz, bize en çok bilmek istediğiniz brokerlere söyleyin!

Brokerler tarafından sergilenen en son teknolojileri ve bilgileri toplamak için ayrıntılı sergi denetimleri yapacağız!En otantik ve nesnel bilgileri kapsamlı bir şekilde analiz edin ve geri bildirin.Size en güvenilir aracılık sergisi bilgilerini sunduğunuzdan emin olmak için size her soruyu ve dikkati cevaplamak için elimizden geleni yapacağız!

IFXEXPOASIA2024

16 Eylül - 18 Eylül bu yıl,

Üç günlük harika!Başlamak üzere!

标签: FX XPO ASIA

发表评论 (已有0条评论)

还木有评论哦,快来抢沙发吧~