ATFX perakende ticaret müşterilerini kabul etmiyor!Anlaşma hesabı, ada ülkesini düzenleyici bir riske karşı uyanık olarak imzaladı!

要懂汇圈网 82 0
要懂汇

坚持原创,成为全球投资者的交流社区

没有人比我更懂汇

ATFX perakende ticaret müşterilerini kabul etmiyor!Anlaşma hesabı, ada ülkesini düzenleyici bir riske karşı uyanık olarak imzaladı!

Dedektif yakın zamanda ATFX'in birçok şikayeti ve soruşturması aldı.

Gerçek verilerin bazı problemleri tasfiye edemiyor, ajanlara ve müşteri hizmetlerine meyve vermeye çalışın, ancak ATFX tarafından yasadışı operasyonlar olarak kabul edilir ve gecikmeye devam eder. Kavşak

ATFX bir çevrimiçi fark sözleşme komisyoncusudur.Yatırımcılara para birimi, değerli metaller, enerji, hisse senetleri, endeksler ve ETF fonları gibi farklı sözleşme ürünleri sağlayın.

Yaklaşık 10 yıldır iş başında olan eski bir menkul kıymetler firması olarak, neden altın müşteri şikayeti değil, veri anormalliği sorununu neden sık sık patlatıyorsunuz?

Yerel resmi web sitesi: https://www.atfx-mina.com/

Resmi web sitesinin ana sayfasında ATFX, Tradertools'un risk kontrol yazılımı PRICON ™ ile imzaladığını duyurdu ve bir ortaklık kurdu.

ATFX perakende ticaret müşterilerini kabul etmiyor!Anlaşma hesabı, ada ülkesini düzenleyici bir riske karşı uyanık olarak imzaladı!-第1张图片-要懂汇圈网

ATFX perakende ticaret müşterilerini kabul etmiyor!Anlaşma hesabı, ada ülkesini düzenleyici bir riske karşı uyanık olarak imzaladı!-第2张图片-要懂汇圈网

TraderTools, ortaklar için kendini geliştiren teknolojiler sağlayan bir teknoloji şirketidir. Platform.Yani temel sorun, işlemi kesinlikle düşünüyor mu?

Önceki makalede, dedektif, şikayetimizde kendi gelişmiş ticaret platformunun yüksek derecede tehlikesini vurguladı. Yasadışı greftli fişler, birçok broker kendi gelişmiş ticaret platformu geliştirmekten bahsetmiyoruz.

ATFX perakende ticaret müşterilerini kabul etmiyor!Anlaşma hesabı, ada ülkesini düzenleyici bir riske karşı uyanık olarak imzaladı!-第3张图片-要懂汇圈网

Resmi web sitesinin denetim talimatlarında ATFX bir dizi düzenleyici şirketten bahsetti:

[Atglobalmarkets (İngiltere) Ltd.] İngiliz Finansal Davranış Düzenleme Otoritesi (FCA) yetkilendirildi ve denetlendi.Düzenleyici Sertifika Numarası: 760555.

[Atglobalmarketssa (Pty) Ltd] Güney Afrika'nın Finans Departmanının Davranış Denetimi Bürosu, Düzenleyici Sertifika Numarası: 44816 tarafından verilen lisansı.

[Atglobalmarketsintl.ltd.] Mauritius Cumhuriyeti (FSC) Mali Hizmet Komisyonu (FSC) düzenleyici sertifika numarası: C118023331.

[ATFXMenAfincialServicesllc] Birleşik Arap Emirlik Menkul Kıymetler ve Emtia İdaresi (SCA), Düzenleyici Sertifikalar: 20200000078.

[Atglobalmarkets (Avustralya) Ptyltd] AFSL lisans numarası 418036 Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu tarafından.

[ATFXGlobalmarkets (CY) Ltd.] Kıbrıs Menkul Kıymetler Borsa Komisyonu (CYSEC) tarafından yetkili ve düzenlenen, 285/15 lisans numarası ile kazandı.

[Atglobalmarkets (SC) Limited] Seychel Finansal Hizmetler İdaresi tarafından verilen menkul kıymet ticaret lisansı, lisans numarası SD093'tür.

ATFX aslında 7 lisansa sahip olabilir, çünkü 7 lisans Çin halkına terfi ettirilen, Çinli tüccarlarla bir işlem anlaşması imzaladığı için?

ATFX perakende ticaret müşterilerini kabul etmiyor!Anlaşma hesabı, ada ülkesini düzenleyici bir riske karşı uyanık olarak imzaladı!-第4张图片-要懂汇圈网

ATFX perakende ticaret müşterilerini kabul etmiyor!Anlaşma hesabı, ada ülkesini düzenleyici bir riske karşı uyanık olarak imzaladı!-第5张图片-要懂汇圈网

Dedektif, her iki belge de yatırımcıların iki anlaşmasının imza nesnelerinin [Atglobalmarketsllc] olduğunu gösterdi.

ATFX perakende ticaret müşterilerini kabul etmiyor!Anlaşma hesabı, ada ülkesini düzenleyici bir riske karşı uyanık olarak imzaladı!-第6张图片-要懂汇圈网

Burada kaldırma, St. Vincent ve Green Nading uzak bir ada ülkesidir.Ve San Vincent'ın FSA denetimi çok sınırlıdır ve döviz, ikili seçenekler ve dijital şifreleme varlıklarını düzenlemez.Çinli yatırımcılar ticaret hesabınızın San Wengson'da açıldığını keşfediyorsa, her zaman fonların güvenliğine dikkat etmeniz ve altını mümkün olan en kısa sürede ödemeniz gerekir.

ATFX perakende ticaret müşterilerini kabul etmiyor!Anlaşma hesabı, ada ülkesini düzenleyici bir riske karşı uyanık olarak imzaladı!-第7张图片-要懂汇圈网

Ayrıca, ATFX'in resmi web sitesi MT4 indirme sayfasında bir POP -OUP duyurusu var ve perakende müşterilere hizmet vermeyi bıraktı.

Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını açıklayın, şikayet edin

QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

Exchange Circle Dedektif: 346439946

ATFX perakende ticaret müşterilerini kabul etmiyor!Anlaşma hesabı, ada ülkesini düzenleyici bir riske karşı uyanık olarak imzaladı!-第8张图片-要懂汇圈网

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

ATFX perakende ticaret müşterilerini kabul etmiyor!Anlaşma hesabı, ada ülkesini düzenleyici bir riske karşı uyanık olarak imzaladı!-第9张图片-要懂汇圈网

Sorgu platformu, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen havale uygulamasını anlamak için kodlama uygulamasını anlayın

Veya büyük uygulama pazarları ve mobil mağaza araması

"Anlamak için" anahtar kelime indir

标签: FX ATFX

发表评论 (已有0条评论)

还木有评论哦,快来抢沙发吧~